follow | dash
fzra
Le ' Bonjour
Friday, January 25, 2013 @ 10:56 AM | 0 babe(s)

Bismillahirrahmannirrahim, Assalamualaikum



hai everybody ! nampaknya dha lama aku tak update bloggie aku ni . erkk , maklumlah dha mula scola kan . lagi lagi bila aku dha masuk tingkatan 1 ni . pfft . banyak gila kerja scola . hari hari pulak tu . penat aku nak buat . cikgu tu ingat aku dengan kawan kawan aku ni R-O-B-O-T ke hapee -.- ?

i hate PBS . arggh ! tak tahu PBS tu ape ? PBS bermaksud Pentaksiran Berasakan Sekolah . aku menyampah gile gile sebab setiap kali habis satu chapter buat PBS . haritu ada PBS Sejarah , ya allah . susah gile soalan die . aku dha baca buku , tapi tu lah . bolehh pulak terlupa . haishh . 

weyh nak tanya sikit boleh tak ? apa subjek kegemaran kwrang hah ? aku ? aku paling suka subjek GEOGRAFI , MATEMATIK and ENGLISH a bit . pada aku geo senang kot . sbb die pasal kehidupan kita or sekeliling kita jek . kan kan kan ? salah ? lantak lah . ada aku kesah ? lol .

kadang kadang kan , aku rasa PELIK terhadap diri aku sendiri sebab bile aku tengah cakap cakap dengan member member aku , aku ter-speaking . hoho . ada jugak yang dlm bahasa inggeris , aku tak tahu melayu , yang melayu tak tahu inggeris . pelik kan aku ni ? :3

kwrang , aku rasa malas gile dokk nak taip lagi . aku scola pkul 2.20 pm . lama lagi kan ? so , aku nak off then tido ~ haha . bye bye awak semua (wave hand) . :)


Happy New Year !
Tuesday, January 1, 2013 @ 3:18 PM | 0 babe(s)

Bismillahirrahmannirrahim, Assalamualaikum



hai readers . ehh ? did i have a READERS ? ohh . whatever . i'm here just to wish you Happy New Year ! hoho . did your country has the Fireworks ? me ? of course . ehh ? yang aku ni ber-speaking nihh dha kenapa ? huh . whatever lha . okok . itu jek aku nak cakap . so ? Babai ! *wave hands*