follow | dash
fzra
One Direction
Thursday, December 13, 2012 @ 4:35 PM | 0 babe(s)

Bismillahirrahmannirrahim, Assalamualaikum


ok kita bertemu lagi pada harini . ye tak ? hehehe . hmmm . harini aku ada sikit cite . what ? alah , kw tengok tajuk punss kw dha tau yang aku harini nak cerita pasal One Direction . kan ? okok . act aku nak cerita macam mana aku boleh minat dengan diorang semua ni . hoho . :D

hurmm . macam mana yerk aku boleh suka dengan diorang ? haha . okok . aku mula minat dekat diorang sejak bulan October , 2012 ( rasa lah ) . yeahh ! lepas UPSR aku dha habis . baru boleh beli majalah , barang yang tak penting dan yang sewaktu dengannya . huhu ;) .  ok lepas periksa besar yang tak berapa besar tuh habis , apa yang aku nak beli semua aku dapat ( dengan menggunakan WANG simpanan yang aku simpan dari bulan satu sampai lah dha nak habis sekolah . )

bila aku dapat beli majalah yang agak mahal lah bagi aku , aku rasa happy sangat-sangat sebab that's my favourite magazine . baru bulan tuh aku beli . -.- okok . aku tahu dari tadi aku merapu and cerita pasal majalah favourite aku kan ? takpe-takpe kita berbalik kepada tajuk yang disediakan . ok ?

aku tengok dalam majalah tuh ada pasal One Direction . aku terus baca and baca segala apa yang ada dalam buku tu about one direction . lepastu aku survey dekat Google siapa act Si One Direction ni ? itulah kerja aku kalau nak tahu maklumat yang lebih lanjut about something yang aku tak tahu . macam wartawan pulak kan aku ? ( ye ke ? whatever lah ! )

hurmm . bila aku dha dapat tahu siapa diorang yang sebenarnya , sejak tuh aku mula jadi Directioner . haha xD . minat diorang sangat-sangat . haha . dalam ahli kumpulan tuh aku paling suka Niall Horan . kenapa ? sebab aku suka tengok dia ketawa . haha . nak tengok ? tapi ni yang semua ahli . kwrang just tengok Niall ketawa jek ea ! ( tipu jek ) tak kenal ? dia ni lah :



ni video dia
|
|
|
|
V


kan ? haha xD . aku suka tengok dia ketawa . kadang-kadang aku punss ikut ketawa sekali . sampai menangis-nangis aku dibuatnya . haha :') . one more aku minat dalam ahli kumpulan tu Harry Styles . yang ni aku suka tengok rambut dia . curls . huhu . lepastu dia flips rambut dia . lagilah . haha :D .


haha . oklah aku dha habis cerita pasal ahli dia yang aku minat . kan ? dua jek ? ye lha dua jek . yang lain tu aku minat tapi tak berapa sangat lah . huhu :) . now aku nak bagitahu kwrang lagu diorang . tak nak ? tak nak just close this page . know that ? ;)

One Direction Song's :
  • Forever Young
  • Everything About You
  • Gotta Be You
  • I Should Have Kissed You
  • I Want
  • I Wish
  • Little Things
  • Live While We're Young
  • More Than This
  • One Thing
  • Same Mistakes
  • Save You Tonight
  • Taken
  • Tell Me A Lie
  • Up All Night
  • What Makes You Beautiful
hmm . act banyak lagi lagu dia tapi malas lah nak tulis dekat sini . hehe . btw , kalau kwrang nak tahu jugak kwrang boleh pergi dekat page ni One Direction . ok ? hmm . ok lah penat aku menaip panjang benoh dekat atas tu . hehe . kbai . big smile for you :D .

nota kaki :
 yang aku highlight warna PURPLE tuh lagu favourite aku . yang warna BIRU tuh pulak lagu favourite aku yang paling aku suka . hehe . ;)