follow | dash
fzra
Pernah Tak?
Saturday, November 28, 2015 @ 12:13 AM | 0 babe(s)

Bismillahirrahmannirrahim, Assalamualaikum


New post update ayeeeee! Click here to check them out!

Camping
Monday, November 23, 2015 @ 3:20 PM | 0 babe(s)

Bismillahirrahmannirrahim, Assalamualaikum


New post updated in my second blog! Check them out here!

Blogskin
@ 2:18 PM | 0 babe(s)

Bismillahirrahmannirrahim, Assalamualaikum


Ok aku give up dah guna blogskin atas sebab bila aku guna blogskin, satu benda pun aku tak boleh nak tukar. Benci tau.

Harluuuu
Thursday, October 30, 2014 @ 7:50 PM | 0 babe(s)

Bismillahirrahmannirrahim, Assalamualaikum


Alhamdulillah, finally. Dah hias sume ni cecantik dapat pun kita beroperasi kan blog ni sekali lagi. YAYYY!!11!!!1!!1!1 Big applause for faziera huhu

Tapi, kalau dah ada blog baru en blog lama takkan beroperasi sebagaimana blog baru beroperasi. Sebabnya, blog lama ni sebagai bahan try try je luls. Guna blogskin for blog ni pun first attempt senanya haha. Ingat nak guna blogskin untuk blog baru tapi alah takutlah. Mahu rosak lagi macam blog lama ni uish.

Okay tu je nak cakap, see you in my new blog hehehe (Klik sini!)

Thank you for visiting! Saranghae <3